Alles over de sociale zekerheidswijzer

Home > Sociale Zekerheidswijzer

Onze dienstverlening

De sociale zekerheid is complex en verandert voortdurend. Het is lastig om alle wijzigingen bij te houden. En de exacte gevolgen voor uw organisatie te overzien. De Sociale Zekerheidswijzer spitst informatie toe op úw sector. Zo vindt u snel antwoord op al uw vragen over ziekte, arbeidsongeschiktheid, ontslag, werkloosheid, zorg, verlof en re-integratie.
Hoe werkt het?
Een abonnement op de Sociale Zekerheidswijzer bestaat uit:
Unieke kenmerken van de Sociale Zekerheidswijzer
 • Sectorspecifiek: alle informatie is toegespitst op uw sector. U krijgt dus altijd informatie die op uw organisatie van toepassing is.
 • Integraal advies: wij hebben kennis van zowel wettelijke-, bovenwettelijke-, naastwettelijke- en cao-regelingen. Deze kennis bundelen wij in één integraal advies.
 • Helder: de Sociale Zekerheidswijzer vertaalt complexe juridische wetteksten naar praktische heldere richtlijnen.
 • Actueel en volledig: de specialisten van Loyalis volgen de ontwikkelingen op het terrein van de sociale zekerheid op de voet. De kennisbank wordt regelmatig geactualiseerd.
 • Persoonlijk: als u contact opneemt met de helpdesk van de Sociale Zekerheidswijzer hebt u rechtstreeks contact met een van onze experts.

Voor wie?
De informatie in de Sociale Zekerheidswijzer is sectorspecifiek. De Sociale Zekerheidswijzer is beschikbaar voor de volgende sectoren:

- Provincies
- Gemeenten
- Waterschappen
- Primair Onderwijs
- Voortgezet Onderwijs
- Middelbaar Beroepsonderwijs
- Hoger Beroepsonderwijs
- Wetenschappelijk Onderwijs
- Universitair Medische Centra
- Ziekenhuizen

Voordelen
 • Alles in 1: u krijgt 4 diensten voor 1 prijs.
 • Tijdwinst: de gespecialiseerde experts van Loyalis houden jurisprudentie en wijzigingen in wet- en regelgeving voor u bij.
 • Kostenbesparing: Loyalis helpt u de (financiële) kansen binnen de veranderende wetgeving optimaal te benutten door u proactief te informeren over wetswijzigingen en jurisprudentie.
 • Optimale voorlichting werknemers: met behulp van de Sociale Zekerheidswijzer kunt u uw werknemers bijvoorbeeld informeren over de verplichtingen tijdens re-integratie en hun inkomen na herplaatsing of ontslag.
Wat kost het?
U betaalt een vast bedrag per jaar voor het abonnement op de Sociale Zekerheidswijzer. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van het totaal aantal werknemers binnen uw organisatie en van de sector waarin u actief bent. Vervolgens kan een onbeperkt aantal P&O-medewerkers gebruik maken van het abonnement. Bekijk de tarieven per sector.

Tevreden klanten

Benieuwd hoe andere werkgevers de Sociale Zekerheidswijzer waarderen? Lees de testimonials.

Wilt u een offerte aanvragen?
Vul dan het aanmeldformulier in op onze website.

Hebt u nog vragen?
Bel de Loyalis Klantenservice, 045 579 8085. Op werkdagen van 8.30 tot 17 uur.

Testimonials

meer testimonials >

Marianne van Tilburg, Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg heeft twee arbeidsvoorwaardenjuristen in dienst. Toch is soms extra juridische ondersteuning nodig of behoefte om even met anderen te sparren. Voor Marianne van Tilburg, P-deskundige (verzuim), is de Sociale Zekerheidswijzer daarom een uitkomst.

9 december | meer >>
De Sociale Zekerheidswijzer van Loyalis is een uniek servicepakket dat P&O-medewerkers ondersteunt bij vragen en problemen op het brede terrein van de sociale zekerheid.

De voordelen van Sociale Zekerheidswijzer:
 • Persoonlijke helpdesk
 • Cursussen & bijeenkomsten
 • Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief
 • Toegang tot onze kennisbank
voor werkgevers
Abonneer nu

Nieuws

meer nieuws >

Dicht de WAB de kloof tussen vast en flexibel?

De WAB is nog niet in werking getreden en blijkt nu al onvoldoende, zo laat minister Koolmees van Sociale Zaken weten in een gesprek met nu.nl. De verschillen op de arbeidsmarkt zijn te immens en de WAB kan dat niet oplossen.

3 december | meer >>

Testimonials

meer testimonials >

Barbara Gemen, HR manager Hotelschool Den Haag

Je kunt de wetten natuurlijk zelf bijhouden. Maar vaak heb je advies nodig over een specifieke situatie. Die ervaring heeft HR Manager Barbara Gemen van Hotelschool Den Haag. Op zulke momenten is ze blij dat ze een beroep kan doen op de Sociale Zekerheidswijzer.

20 november | meer >>

Testimonials

meer testimonials >

Tanja Golhof, Academisch Medisch centrum Amsterdam

Destijds heeft een collega van onze afdeling Juridische Zaken het abonnement op de Sociale Zekerheidswijzer geregeld, omdat wij veel te maken krijgen met zaken op het gebied van sociale verzekeringen (ZW, WAO, WIA en WW).

27 september | meer >>