Testimonials

Home > Sociale Zekerheidswijzer > Testimonials > Zekerheid over sociale zekerheid

Barbara Gemen, HR manager Hotelschool Den Haag

Zekerheid over sociale zekerheid

20 november

Sector: Hoger Beroepsonderwijs
Je kunt de wetten natuurlijk zelf bijhouden. Maar vaak heb je advies nodig over een specifieke situatie. Die ervaring heeft HR Manager Barbara Gemen van Hotelschool Den Haag. Op zulke momenten is ze blij dat ze een beroep kan doen op de Sociale Zekerheidswijzer.
"Bovenwettelijke afspraken kunnen complex zijn, vooral rondom de WW en Ziektewet. Het kan zijn dat iemand ergens wel of juist niet voor in aanmerking komt. Of dat er afspraken zijn gemaakt met een vorige werkgever. Wij willen onze medewerkers zo goed mogelijk adviseren en informeren. Want of iemand een uitkering krijgt van 75% of misschien nog maar 50%, maakt heel veel verschil. Ook voor ons als werkgever. Daarom vraag ik Loyalis graag om raad. Dat geeft ons zekerheid over de sociale zekerheid. We hebben een klein HR team met drie medewerkers en veel verschillende taken: van opleidingen & training en salarisadministratie tot arbeidsjuridische zaken en contact met vakbonden. De Hotelschool heeft geen specialisten of aparte afdeling arbeidsvoorwaarden in huis. Daarom zijn we zo blij met de Sociale Zekerheidswijzer. Op deze manier hebben we toch altijd een expert om op terug te vallen."
De Sociale Zekerheidswijzer van Loyalis is een uniek servicepakket dat P&O-medewerkers ondersteunt bij vragen en problemen op het brede terrein van de sociale zekerheid.

De voordelen van Sociale Zekerheidswijzer:
  • Persoonlijke helpdesk
  • Cursussen & bijeenkomsten
  • Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief
  • Toegang tot onze kennisbank
voor werkgevers
Abonneer nu

Nieuws

meer nieuws >

Reden voor ontslag moet voortaan in de loonaangifte

De overheid wil fraude met WW-uitkeringen voorkomen. Een van de maatregelen is dat u bij het einde van een dienstverband verplicht de reden voor de beëindiging ervan moet aangeven in de loonaangifte.

2 april | meer >>

Testimonials

meer testimonials >

Marianne van Tilburg, Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg heeft twee arbeidsvoorwaardenjuristen in dienst. Toch is soms extra juridische ondersteuning nodig of behoefte om even met anderen te sparren. Voor Marianne van Tilburg, P-deskundige (verzuim), is de Sociale Zekerheidswijzer daarom een uitkomst.

9 december | meer >>

Testimonials

meer testimonials >

Harry Berkvens, Fontys Hogescholen

Maken we de juiste keuzes? Zijn onze processen nog actueel? Dat zijn vragen waarmee Harry Berkvens, Teamleider Expertiseteam P&O, de helpdesk van de Sociale Zekerheidswijzer belt. Hij ziet het contact vooral als extern expertoverleg.

20 november | meer >>