Testimonials

Home > Sociale Zekerheidswijzer > Testimonials > Zekerheid over sociale zekerheid

Barbara Gemen, HR manager Hotelschool Den Haag

Zekerheid over sociale zekerheid

20 november

Sector: Hoger Beroepsonderwijs
Je kunt de wetten natuurlijk zelf bijhouden. Maar vaak heb je advies nodig over een specifieke situatie. Die ervaring heeft HR Manager Barbara Gemen van Hotelschool Den Haag. Op zulke momenten is ze blij dat ze een beroep kan doen op de Sociale Zekerheidswijzer.
"Bovenwettelijke afspraken kunnen complex zijn, vooral rondom de WW en Ziektewet. Het kan zijn dat iemand ergens wel of juist niet voor in aanmerking komt. Of dat er afspraken zijn gemaakt met een vorige werkgever. Wij willen onze medewerkers zo goed mogelijk adviseren en informeren. Want of iemand een uitkering krijgt van 75% of misschien nog maar 50%, maakt heel veel verschil. Ook voor ons als werkgever. Daarom vraag ik Loyalis graag om raad. Dat geeft ons zekerheid over de sociale zekerheid. We hebben een klein HR team met drie medewerkers en veel verschillende taken: van opleidingen & training en salarisadministratie tot arbeidsjuridische zaken en contact met vakbonden. De Hotelschool heeft geen specialisten of aparte afdeling arbeidsvoorwaarden in huis. Daarom zijn we zo blij met de Sociale Zekerheidswijzer. Op deze manier hebben we toch altijd een expert om op terug te vallen."
De Sociale Zekerheidswijzer van Loyalis is een uniek servicepakket dat P&O-medewerkers ondersteunt bij vragen en problemen op het brede terrein van de sociale zekerheid.

De voordelen van Sociale Zekerheidswijzer:
  • Persoonlijke helpdesk
  • Cursussen & bijeenkomsten
  • Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief
  • Toegang tot onze kennisbank
voor werkgevers
Abonneer nu

Nieuws

meer nieuws >

Mogelijkheid tot vrijwilligerswerk tijdens WW-uitkering verruimd

Vrijwilligerswerk makkelijker tijdens WW

3 december | meer >>

Testimonials

meer testimonials >

Paula van den Broek, Stg. Onderwijs Midden-Limbrug

Paula van den Broek is zeer te spreken over de service die de Sociale Zekerheidswijzer haar en haar school biedt.

27 september | meer >>

Testimonials

meer testimonials >

Adriaan Sanders, Commanderijcollege

Wij hebben een aantal jaren geleden gekozen voor een abonnement op de SZ-Wijzer omdat het ons alle informatie biedt die nodig is voor onze medewerkers op de personeels- en salarisadministratie.

27 september | meer >>