Cursus: Kennis van de sociale zekerheid binnen overheid en onderwijs

Kosten:
150
Aantal beschikbare plaatsen:
25
Lunch inbegrepen:
Ja
Cursusmateriaal inbegrepen:
Ja
Spreker:
Linda van 't Hoff
Sectoren:
Gemeenten, Hoger Beroepsonderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Primair Onderwijs, Provincies, Universitair Medisch Centrum, Voortgezet Onderwijs, Waterschappen, Wetenschappelijk onderwijs,

Door het volgen van de Training Sociale Zekerheid voor HR-professionals krijgt u een diepgaand inzicht in de wet- en regelgeving op het terrein van de sociale zekerheid in Nederland. We schetsen het wettelijk en juridisch kader aan de hand van praktijkvoorbeelden. Vervolgens gaat u in kleine groepen aan de slag met relevante casuïstiek op verschillende items. Zo leert u van elkaar én u vergroot uw netwerk!

Speciaal voor overheid en onderwijs
We organiseren deze cursus speciaal voor P&O-, HRM- en beleidsmedewerker bij overheid en onderwijs. Voorkennis is niet nodig.
Er bestaat zowel aandacht voor de theorie als de praktijk. Het programma is zo samengesteld dat u direct meegenomen wordt in de dagelijkse praktijk. Hierdoor kunt u de opgedane kennis direct toepassen.

Het maximum aantal deelnemers is 25.

Datum
22 november 2022 van 10.00 tot 14.00 uur

Kosten
De cursus is gratis voor u als abonnee van de sociale zekerheidswijzer.
Bent u geen abonnee van de sociale zekerheidswijzer? Dan betaalt u € 150,- .

Inschrijven
Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.

Door Loyalis, specialist in Sociale Zekerheid
De cursus wordt gegeven door Linda van ’t Hoff, adviseur Sociale Zekerheidwijzer van Loyalis. Een ervaren experts met actuele kennis over de sociale zekerheid en de sectoren overheid en onderwijs.

Voordelen voor abonnees t.o.v niet abonnees:

  • Neem deel aan themabijeenkomsten en webinars
  • Ontvang korting op cursussen
  • Blijf up-to-date met onze maandelijkse nieuwsbrief

Vraag nu een abonnement aan!ofLog in

Meer cursussen en events

De rol van de bedrijfsarts

De bedrijfsarts is een erkend medisch specialist op het gebied van werk en gezondheid. Maar wat doet een bedrijfsarts in de praktijk? En hoe moet je als werkgever omgaan met de adviezen van de bedrijfsarts? Op dinsdag 28 februari geeft Linda antwoord op deze vragen.

Opleiding: Registeradviseur Verzuim en Inkomen

Ontwikkel uzelf dit voorjaar met deze unieke, zesdaagse opleiding tot een Registeradviseur Verzuim & Inkomen. In de maatwerkopleiding doet u niet alleen vakkennis op, maar werkt u ook aan praktijkcases en leert u uw initiatieven krachtig te pitchen.

Webinar: de zieke (arbeidsongeschikte) werknemer

Als een werknemer zich ziek meldt dan moet u volgens de wet en cao verschillende stappen volgen. Waar moet u rekening mee houden? Hoe verhoudt de theorie zich tot de praktijk? Wat kunt u doen om de re-integratie te bevorderen? Hoe waarborgt u de privacy van een zieke werknemer? En is het mogelijk afscheid te nemen van een zieke werknemer als het echt niet meer gaat?

Masterclass: Update Arbeidsrecht voor Professionals

Er is geen vakgebied waar zoveel verandert als in de sociale zekerheid. Als u werkt in deze sector is het verstandig om goed op de hoogte te zijn van de geldende arbeidsrechten voor werknemers en werkgevers. De Masterclass Arbeidsrecht voor Professionals zorgt ervoor dat u in één dagdeel bijgepraat wordt.

Loyalis Academie

De Loyalis Academie is een door het CRKBO erkend opleidingsinstituut dat trainingen, cursussen en workshops ontwikkelt om uw werknemers vakbekwaam, gemotiveerd en vitaal te houden. U en uw werknemers krijgen nieuwe inzichten en blijven gemotiveerd en succesvol in hun werk.