Cursus: Kennis van de sociale zekerheid binnen overheid en onderwijs

Kosten:
150
Aantal beschikbare plaatsen:
25
Lunch inbegrepen:
Ja
Cursusmateriaal inbegrepen:
Ja
Spreker:
Linda van 't Hoff
Sectoren:
Gemeenten, Hoger Beroepsonderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Primair Onderwijs, Provincies, Universitair Medisch Centrum, Voortgezet Onderwijs, Waterschappen, Wetenschappelijk onderwijs,

Door het volgen van de Training Sociale Zekerheid voor HR-professionals krijgt u een diepgaand inzicht in de wet- en regelgeving op het terrein van de sociale zekerheid in Nederland. We schetsen het wettelijk en juridisch kader aan de hand van praktijkvoorbeelden. Vervolgens gaat u in kleine groepen aan de slag met relevante casuïstiek op verschillende items. Zo leert u van elkaar én u vergroot uw netwerk!

Speciaal voor overheid en onderwijs
We organiseren deze cursus speciaal voor P&O-, HRM- en beleidsmedewerker bij overheid en onderwijs. Voorkennis is niet nodig.
Er bestaat zowel aandacht voor de theorie als de praktijk. Het programma is zo samengesteld dat u direct meegenomen wordt in de dagelijkse praktijk. Hierdoor kunt u de opgedane kennis direct toepassen.

Het maximum aantal deelnemers is 25.

Datum
22 november 2022 van 10.00 tot 14.00 uur

Kosten
De cursus is gratis voor u als abonnee van de sociale zekerheidswijzer.
Bent u geen abonnee van de sociale zekerheidswijzer? Dan betaalt u € 150,- .

Inschrijven
Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.

Door Loyalis, specialist in Sociale Zekerheid
De cursus wordt gegeven door Linda van ’t Hoff, adviseur Sociale Zekerheidwijzer van Loyalis. Een ervaren experts met actuele kennis over de sociale zekerheid en de sectoren overheid en onderwijs.

Voordelen voor abonnees t.o.v niet abonnees:

  • Neem deel aan themabijeenkomsten en webinars
  • Ontvang korting op cursussen
  • Blijf up-to-date met onze maandelijkse nieuwsbrief

Vraag nu een abonnement aan!ofLog in

Meer cursussen en events

Webinar: positieve dossieropbouw, kan dat?

Dossieropbouw heeft vaak een negatieve klank. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Wat is positieve dossieropbouw dan? En hoe voorkom je disfunctioneren? Maar vooral: hoe los je het op?

Masterclass: Update Arbeidsrecht voor Professionals

Er is geen vakgebied waar zoveel verandert als in de sociale zekerheid. Als u werkt in deze sector is het verstandig om goed op de hoogte te zijn van de geldende arbeidsrechten voor werknemers en werkgevers. De Masterclass Arbeidsrecht voor Professionals zorgt ervoor dat u in één dagdeel bijgepraat wordt.

Loyalis Academie

De Loyalis Academie is een door het CRKBO erkend opleidingsinstituut dat trainingen, cursussen en workshops ontwikkelt om uw werknemers vakbekwaam, gemotiveerd en vitaal te houden. U en uw werknemers krijgen nieuwe inzichten en blijven gemotiveerd en succesvol in hun werk.

2-daagse opleiding: Casemanagement

Met deze cursus krijgt u de handvaten om een goed casemanager te zijn en in te spelen op (dreigend) verzuim door middel van het eigen regiemodel.

Digitale leergang: Sociale Zekerheid | Module ziekte

Bent u direct of indirect actief in de sociale zekerheid? Dan is deze leergang zeer waardevol voor u. In korte tijd ontwikkelt u de belangrijkste kennis en vaardigheden op het gebied van de sociale zekerheid in uw sector. Volg nu de module ziekte.