Vooruitblik 2023

Kosten:
95,-
Waar:
Microsoft Teams
Aantal beschikbare plaatsen:
25
Cursusmateriaal inbegrepen:
Ja
Spreker:
Linda van 't Hoff
Sectoren:
Gemeenten, Hoger Beroepsonderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Primair Onderwijs, Provincies, Universitair Medisch Centrum, Voortgezet Onderwijs, Waterschappen, Wetenschappelijk onderwijs,

In een webinar van één uur brengen we je snel en praktisch op de hoogte van de aankomende wetswijzigingen in het sociale zekerheidsrecht en praten wij je bij over de actuele rechtelijke uitspraken.

Het webinar vindt plaats op donderdag 12 januari van 15.00 tot 16.00 uur.

Wat komt aan bod?
In een digitale bijeenkomst van maximaal 1 uur komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Vooruitblik op de wetswijzigingen 2023
  • Actuele jurisprudentie

Over de spreker
Linda van ’t Hoff is adviseur sociale zekerheid bij a.s.r. Ze houdt zich bezig met uiteenlopende sociale zekerheidsvraagstukken en adviseert werkgever hierover. Verder verzorgt Linda ook regelmatig trainingen op het gebied van sociale zekerheid.

Kosten:
Dit webinar is kosteloos voor abonees van de Sociale Zekerheidswijzer. Let op: er zijn maar 25 plaatsen beschikbaar.

Loyalis; Gids in Inkomen & Zekerheid

Voordelen voor abonnees t.o.v niet abonnees:

  • Neem deel aan themabijeenkomsten en webinars
  • Ontvang korting op cursussen
  • Blijf up-to-date met onze maandelijkse nieuwsbrief

Vraag nu een abonnement aan!ofLog in

Meer cursussen en events

De rol van de bedrijfsarts

De bedrijfsarts is een erkend medisch specialist op het gebied van werk en gezondheid. Maar wat doet een bedrijfsarts in de praktijk? En hoe moet je als werkgever omgaan met de adviezen van de bedrijfsarts? Op dinsdag 28 februari geeft Linda antwoord op deze vragen.

Opleiding: Registeradviseur Verzuim en Inkomen

Ontwikkel uzelf dit voorjaar met deze unieke, zesdaagse opleiding tot een Registeradviseur Verzuim & Inkomen. In de maatwerkopleiding doet u niet alleen vakkennis op, maar werkt u ook aan praktijkcases en leert u uw initiatieven krachtig te pitchen.

Webinar: de zieke (arbeidsongeschikte) werknemer

Als een werknemer zich ziek meldt dan moet u volgens de wet en cao verschillende stappen volgen. Waar moet u rekening mee houden? Hoe verhoudt de theorie zich tot de praktijk? Wat kunt u doen om de re-integratie te bevorderen? Hoe waarborgt u de privacy van een zieke werknemer? En is het mogelijk afscheid te nemen van een zieke werknemer als het echt niet meer gaat?

Masterclass: Update Arbeidsrecht voor Professionals

Er is geen vakgebied waar zoveel verandert als in de sociale zekerheid. Als u werkt in deze sector is het verstandig om goed op de hoogte te zijn van de geldende arbeidsrechten voor werknemers en werkgevers. De Masterclass Arbeidsrecht voor Professionals zorgt ervoor dat u in één dagdeel bijgepraat wordt.

Loyalis Academie

De Loyalis Academie is een door het CRKBO erkend opleidingsinstituut dat trainingen, cursussen en workshops ontwikkelt om uw werknemers vakbekwaam, gemotiveerd en vitaal te houden. U en uw werknemers krijgen nieuwe inzichten en blijven gemotiveerd en succesvol in hun werk.