Webinar: Wegwijs in Eigenrisicodragerschap

Kosten:
Waar:
Digitaal: Microsoft Teams
Aantal beschikbare plaatsen:
50
Sectoren:
Gemeenten, Hoger Beroepsonderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Primair Onderwijs, Provincies, Universitair Medisch Centrum, Voortgezet Onderwijs, Waterschappen, Wetenschappelijk onderwijs, Ziekenhuizen,

Eigenrisicodragen voor WGA en Ziektewet

Bent u als organisatie eigenrisicodrager voor de WGA en Ziektewet? Of worstelt u met de vraag hoe u het moet aanpakken? Hoe komt u bijvoorbeeld tot een verantwoorde keuze tussen het betalen van gedifferentieerde premie, privaat verzekeren van de WGA of de WGA-uitkeringen of het volledig voor eigen rekening nemen van de risico’s?

Doolhof met continue ontwikkelingen

Veel organisaties ervaren het terrein van eigenrisicodragerschap als een doolhof. De regelgeving is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd, waardoor zich ook weer nieuwe kansen voordoen. Hoogste tijd dus om de zaken nog eens op een rij te zetten!

Daarom organiseren we op 15 december van 10.00 – 11.30 uur het webinar ‘Wegwijs in Eigenrisicodragerschap’. Met een focus op de WGA en Ziektewet, bent u na de sessie weer helemaal up-to-date.

Over de sprekers

Claudia Bouwman en Henk Konings, beiden 20 jaar ervaring in advisering over eigenrisicodragerschap, beantwoorden veelgestelde vragen, waaronder: waar liggen de kansen, waar de risico’s? Hoe krijg ik alle informatie bij elkaar die nodig is voor een verantwoorde keuze? Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen een publieke en een private verzekering? Is een onverzekerd eigenrisicodragerschap een optie voor mijn organisatie? Wat moet ik binnen mijn organisatie regelen om van een keuze voor het eigenrisicodragerschap een succes te maken? Natuurlijk gaan Claudia en Henk ook in op de ondersteuning en advisering die Loyalis u kan bieden bij het komen tot een verantwoorde keuze.

De consultants van Loyalis staan voor u klaar bij ingewikkelde vraagstukken op het terrein van de sociale zekerheid.
Loyalis; uw gids in Inkomen & Zekerheid

Voordelen voor abonnees t.o.v niet abonnees:

  • Neem deel aan themabijeenkomsten en webinars
  • Ontvang korting op cursussen
  • Blijf up-to-date met onze maandelijkse nieuwsbrief

Vraag nu een abonnement aan!ofLog in

Meer cursussen en events

Webinar: positieve dossieropbouw, kan dat?

Dossieropbouw heeft vaak een negatieve klank. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Wat is positieve dossieropbouw dan? En hoe voorkom je disfunctioneren? Maar vooral: hoe los je het op?

Cursus: Kennis van de sociale zekerheid binnen overheid en onderwijs

Wilt u up-to-date en slagvaardig omgaan met vragen over ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid? Schrijf u dan in voor de cursus Sociale Zekerheid op 22 november 2022.

Masterclass: Update Arbeidsrecht voor Professionals

Er is geen vakgebied waar zoveel verandert als in de sociale zekerheid. Als u werkt in deze sector is het verstandig om goed op de hoogte te zijn van de geldende arbeidsrechten voor werknemers en werkgevers. De Masterclass Arbeidsrecht voor Professionals zorgt ervoor dat u in één dagdeel bijgepraat wordt.

Loyalis Academie

De Loyalis Academie is een door het CRKBO erkend opleidingsinstituut dat trainingen, cursussen en workshops ontwikkelt om uw werknemers vakbekwaam, gemotiveerd en vitaal te houden. U en uw werknemers krijgen nieuwe inzichten en blijven gemotiveerd en succesvol in hun werk.

2-daagse opleiding: Casemanagement

Met deze cursus krijgt u de handvaten om een goed casemanager te zijn en in te spelen op (dreigend) verzuim door middel van het eigen regiemodel.