De Toekomstscan

Home > Uitgelicht > De Toekomstscan

Even stilstaan bij doorgaan

Samen met uw medewerkers maken onze specialisten een vitaal en financieel gezond plan voor de toekomst.
Visie op de toekomst
Werknemers van 55 jaar en ouder zijn in de kracht van hun leven. Op de werkvloer hebben zij grote toegevoegde waarde: ze zijn ervaren en brengen stabiliteit in de organisatie. Tegelijkertijd komen er veel veranderingen af op deze groep en dat kan allerlei vragen oproepen. Hoe kan ik meegaan met de ontwikkelingen en mijn energiebronnen behouden? Wat kan ik zelf bijdragen en wat kan de organisatie doen? Daarnaast zorgt de verhoging van de AOW-leeftijd ervoor dat oudere werknemers hun toekomstverwachting soms moeten herzien. Hoe lang kan en wil ik doorwerken? Als ik eerder wil stoppen, wat zijn dan mijn mogelijkheden? U kunt uw werknemers helpen bij het beantwoorden van deze vragen.

Inzicht met de Toekomstscan
De Toekomstscan voor 55-plussers van Loyalis helpt werknemers hun loopbaan krachtig vorm te geven of af te ronden. Een goede vitaliteit stelt hen in staat om langer door te werken. Een gezonde financiële situatie stelt werknemers in staat om eerder te stoppen. Welke keuzes kunnen het best worden gemaakt? Wat kan een werknemer doen om op een gezonde en vitale manier de eindstreep te halen? De consultants van Loyalis Kennis & Consult maken samen met uw mensen voor uw 55-plussers een passend plan voor de toekomst.
Investering
De uitvoering van een Toekomstscan voor 55-plussers kost €1250 per medewerker. Bij afname van meerdere scans tegelijk krijgt u een aparte, gunstige offerte van ons.

Meer informatie? 
Bent u geïnteresseerd of hebt u vragen? Mail ons via toekomstscan@loyalis.nl en wij nemen direct contact met u op. Of bel de Loyalis Klantenservice: 045 579 69 96. Elke werkdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bekijk hier de flyer
Wat levert de Toekomstscan op voor de werknemer?
  • Een bewuste én juiste keuze voor de toekomst;
  • Met plezier doorwerken op basis van eigen energiebronnen;
  • Duidelijkheid over wanneer de werknemer wil en kán stoppen met werken;
  • Inzicht in de financiële consequenties van de gemaakte keuzes.

Wat levert de Toekomstscan op voor de werkgever?
  • Gemotiveerde 55-plus werknemers;
  • Werknemers die hun mogelijkheden kennen en bewuste, onderbouwde keuzes maken;
  • Kwalitatief betere dienstverlening;
  • Mogelijk kostenbesparing doordat werknemers eerder vertrekken.
vraag een
offerte aan

Nieuws

meer nieuws >

Meer flexwerkers krijgen vast contract

Uit onderzoek van UWV blijkt dat het aantal mensen dat in 2018 een vast contract kreeg, hoger was dan aan het begin van de crisis op de arbeidsmarkt in 2009.

14 maart | meer >>

Testimonials

meer testimonials >

Adriaan Sanders, Commanderijcollege

Wij hebben een aantal jaren geleden gekozen voor een abonnement op de SZ-Wijzer omdat het ons alle informatie biedt die nodig is voor onze medewerkers op de personeels- en salarisadministratie.

27 september | meer >>

Testimonials

meer testimonials >

Tanja Golhof, Academisch Medisch centrum Amsterdam

Destijds heeft een collega van onze afdeling Juridische Zaken het abonnement op de Sociale Zekerheidswijzer geregeld, omdat wij veel te maken krijgen met zaken op het gebied van sociale verzekeringen (ZW, WAO, WIA en WW).

27 september | meer >>